DissenyPrint és una empresa jove i dinàmica, amb un projecte clar de futur.

 

Ens adaptem als nous temps responent a les demandes del mercat i dels nostres clients utilitzant la maquinària més moderna amb gran qualitat d'impressió i fotocòpia.

 

Podem realitzar qualsevol treball d'impressió en un temps rècord i amb la seguretat de donar la mateixa qualitat des de la primera còpia fins a l'última.

 

Sempre a l'avantguarda, optimitzant preus, qualitat i servei. El nostre personal està preparat per resoldre qualsevol dubte i oferir la millor solució als vostres treballs.

Tenim una gran experiència en el sector de la copisteria i del disseny gràfic.

 

El nostre objectiu ha estat sempre mantenir una línia de professionalitat i qualitat, juntament amb la vostra satisfacció amb atenció personalitzada i procurant que el client tingui la tranquil·litat de deixar els seus projectes en mans de professionals. Treballem amb pressupostos molt ajustats i us oferim les millors opcions d'impressió segons les vostres preferències.

Ens actualitzem constantment per poder donar-vos, sempre, el millor servei i les millor solucions als vostres projectes.

Professionals 

Experiència

El nostre equip té més de 15 anys d'experiència en el sector. Això ens permet aconsellar-vos de la millor manera possible.